OFICIALITĂȚI DIN VIETNAM ÎN VIZITĂ LA GIURGIU

OFICIALITĂȚI DIN VIETNAM ÎN VIZITĂ LA GIURGIU

Zona Libera Giurgiu a primit astăzi vizita primului secretar al Ambasadei Republicii Socialiste Vietnam în Romania, Vu Hong Cuong și a consilierului comercial, Hoang Anh Dung.

Prima oprire a oficialilor a avut loc la Consiliul Judeţean, acolo unde au fost primiți de vicepreședintele Vasile Andronache. Delegația a participat ulterior la sediul administrativ al ZLG, municipalitatea fiind reprezentata la acest eveniment de viceprimarul Ion Dragomir, cel care a vorbit despre municipiul Giurgiu, proiectul portului cu acces trimodal, perspective și posibilități de colaborare și a oferit oaspeților materiale informative însoțite de salutul de prietenie al Executivului Primăriei.

După întâlnirea din sediul administrativ găzduită de directorul comercial, Aurelia Dobre, și la care a participat și consilierul judeţean Daniel Cosmin Lazar, oaspeții au vizitat mai multe firme care își desfășoară activitatea în ZLG și au solicitat diverse informații despre condiții, tarife, facilitați și servicii oferite de Zona Libera Giurgiu.

Ultima modificare: 11.05.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI PROGRAMATE DE ADPP PENTRU VINERI, 11 MAI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.